Over ons

Onze kennelnaam  'Amazing Velocity'  is op 13 oktober 2008 goedgekeurt door de raad van beheer.

We hebben op dit moment 4 sheltie teefjes, Shady van 10, Tika van 8, Merle van bijna 6 en Jenna van bijna 2.

Ons doel is het fokken van gezonde en werklustige shelties. De sheltie is een schitterende hond om te zien maar wij vinden de gezondheid en karakter het belangrijkste. Van oorsprong is de sheltie een werkhond en die 'will to please' zien wij dan ook graag terug in onze shelties.

Laura Hoff met Merle op het NK agility 2015


Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse sheltie vereniging. Voordat we met onze honden fokken worden hun heupen en ogen(ECVO) onderzocht op mogelijke afwijkingen. Wij vinden de gezondheid van de honden erg belangrijk! De puppies die bij ons geboren worden groeien in de huiselijke kring op samen met andere huisdieren. De socialisatie van de puppen is erg belangrijk, daarom proberen we de puppies in hun eerste levensweken voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan zo goed mogelijk te socialiseren.

De puppies worden op  tijd ontwormd, ingeŽnt en gechipt. Hun ogen worden gecontroleerd en ze krijgen een europees dierenpaspoort en natuurlijk een stamboom van de raad van beheer. Wij verkopen de puppies met een koopovereenkomst van de Nederlandse sheltie vereniging. Wij willen alle pupkopers informatie geven die ze nodig hebben over de sheltie, wij zouden het ook fijn vinden om op de hoogte te worden gehouden door de pupkopers die van ons een pup kopen zodat we de ontwikkeling van puppies kunnen volgen.

Wij zijn lid van de Nederlandse Sheltie Vereniging (NSV)

Fam. Hoff

Rozemarijn 35

8252CM Dronten
Tel: 0321-315488
Email: amazingvelocity@gmail.com